24 Σεπτεμβρίου 2023 | 15:40

Θα βάλεις τα κλάματα με τη διαφημίση της Google για το ημίχρονο του φετινού Super Bowl

Δημοσιεύτηκε 09:43 - 05/02/2020 Θα βάλεις τα κλάματα με τη διαφημίση της Google για το ημίχρονο του φετινού Super Bowl

Το Super Bowl είναι μια από τις μεγάλες ημέρες γιορτής για το αμερικανικό έθνος, με πλήθος κόσμου να μαζεύεται σε σπίτι με παρέες για να φάνε τα παραδοσιακά τους φαγητά. Και γιορτή χωρίς εμπορευματοποίηση δεν παίζει, γι΄αυτό όλα τα μεγάλα brands ετοιμάζουν τις καλύτερες διαφημίσεις τους για το ημίχρονο του τελικού. Σε αυτές τις διαφημίσεις κάνουν μεγάλες προσφορές, παρουσιάζουν νέα προϊόντα και δείχνουν το καλύτερο πρόσωπο του brand τους.

Στον τελικό της Κυριακής, όπου θα αναμετρήθηκαν οι 49ers με τους Chiefs, και πιο συγκεκριμένα στο ημίχρονο της αναμέτρησης... ξεχώρισε μία από τις τόσες ευρηματικές διαφημίσεις που προβλήθηκαν καταφέρνοντας να συγκινήσει εκατομμύρια σπίτια.

Πρόκειται για τη διαφήμιση της Google, Μία ιστορία 60 ετών μέσα σε 90 δευτερόλεπτα. Ποια εξήντα έτη αφορά; Αφορά τη σχέση ζωής δύο ανθρώπων που είναι πια στα γεράματα. Ο παππούς της υπόθεσης φαίνεται να είναι ζωντανός και να θυμάται με τη βοήθεια της Google τη γυναίκα του. Μέσα σε αυτά τα χρόνια είχε δώσει εντολές στη Google να αποθηκεύσει μερικά χαρακτηριστικά, ατάκες και προτιμήσεις της Λορέτα και τώρα που η Λορέτα δεν είναι πια εδώ, η Google έρχεται να σώσει τη μνήμη. Το μήνυμα σαφές, αλλά η συγκίνηση είναι πάνω απ΄όλα.

Δείτε τη διαφήμιση

Προσαρμοσμένη αναζήτηση