28 Απριλίου 2024 | 23:26

Νέα διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Δημοσιεύτηκε 18:03 - 20/05/2020 Νέα διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ολοκληρώθηκε  την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ο Πανελλαδικός Διαδικτυακός Τελικός του Διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας-Social Innovation Relay του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Στον τελικό συμμετείχαν οι 10 καλύτερες ομάδες Πανελλαδικά και το Νικηφόρειο 1ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου, συμμετείχε με τρείς ομάδες στην τελική δεκάδα. Την  ομάδα RNS με την ιδέα "Taxihelp" και τις μαθήτριες Τσουνιά Ευδοκία, Φλάμου Κωνσταντίνα, Σφουγγαριστού Ελευθερία και  Ροδίτη Αικατερίνη που κατέλαβαν την 3η θέση στον τελικό και θα λάβουν ως  έπαθλο, μια συσκευή tablet για κάθε μέλος.

Την ομάδα GEN 2003 με την ιδέα «Station for elders» και συμμετέχοντες τις Ελεούσα Ατσά, Βακίνα  Λελέκη, Θεοδόση Ζαχαρίου και  Καβουκλή Μιχάλη. Και την  ομάδα Sugarbabes με την ιδέα «Windmill Energy» και μαθητές τους Τρουμουλιάρη Αντώνη, Σφουγγαριστό Παντελή, Καλαφάτη Εμμανουήλ και Ροδίτη Ιωάννη-Βασίλη

Ο Διευθυντής και ο  σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αλλά και τον δραστήριο εκπαιδευτικό του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου, οικονομολόγο κύριο Πολυκανδριώτη Ιωάννη , ο οποίος οργάνωσε τις ομάδες αφιερώνοντας πολύ χρόνο για την προετοιμασία τους.

To kalymnosnow.gr συγχαίρει τους μαθητές και τους καθηγητές και εύχεται ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση