26 Απριλίου 2024 | 19:33

Δημοπράτηση μελέτης επέκτασης λιμένα Αγαθονησίου

Δημοσιεύτηκε 11:44 - 27/06/2020 Δημοπράτηση μελέτης επέκτασης λιμένα Αγαθονησίου

Προκηρύχθηκε στις 24-06-2020 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η μελέτη: «Υποστηρικτικές Μελέτες και Οριστική Μελέτη του έργου: «Επέκταση Προβλήτας Λιμένα Αγαθονησίου».

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών είναι 27-07-2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 31-07-2020 ημέρα Παρασκευή.

Η προεκτιμώμενη συνολική αξία της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 253.415,82 ευρώ και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία είναι και φορέας υλοποίησης.
Εμπλεκόμενοι φορείς επίσης είναι ο Δήμος Αγαθονησίου, ως Προϊσταμένη Αρχή και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέρου, ως κύριος του έργου. Για το ευχάριστο αυτό γεγονός,  ο Δήμαρχος Αγαθονησίου Ευάγγελος Κόττορος  δήλωσε:

«Ένα διαχρονικό πρόβλημα και «όνειρο» πολλών ετών ξεκινά  να υλοποιείται με τη σημαντική και καθοριστική συνδρομή και βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ευχαριστώ γι αυτό όλες τις υπηρεσίες της. Ειδικά ευχαριστώ για τη συμβολή τους τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσω και  το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέρου για την άριστη  συνεργασία που έχουμε, όχι μόνο στο θέμα αυτό αλλά για όλα τα θέματα και προβλήματα Του λιμανιού.
Εύχομαι να υλοποιηθεί και το έργο, όσο γίνεται συντομότερα, γιατί είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του νησιού και το έχουμε ανάγκη».

ΠΗΓΗ: www.rodiaki.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση