20 Απριλίου 2024 | 15:18

Δελτίων τύπου συνέχεια από την παράταξη Μαστροκούκου εναντίον Θανάτση για την ΑΝΕΚ

Δημοσιεύτηκε 10:43 - 08/07/2020 Δελτίων τύπου συνέχεια από την παράταξη Μαστροκούκου εναντίον Θανάτση για την ΑΝΕΚ

 Κάλυμνος 7/7/2020

Θέμα: «Απαντητική Επιστολή»

Κ θανάτση,

ως φαίνεται εσωτερική  παρόρμηση, σας οδήγησε να  αποστείλετε απολογιστική-απολογητική επιστολή των πολιτικών και επαγγελματικών σας πεπραγμένων, όπως εσείς τα αντιλαμβάνεστε.

Η δική μας αντίληψη, για την δράση σας, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Προσεγγίζει τα κριτήρια όλων εκείνων που σας οδήγησαν στο πολιτικό παρασκήνιο, αποκλείοντας σας ουσιαστικά από τα ψηφοδέλτια των δημοτικών εκλογών. Επανέρχεστε σε θέσεις διοίκησης μόνο εκ του ασφαλούς, και

Η αναφορά σας στο θάλαμο αποσυμπίεσης  του νοσοκομείου μας, απλά ξυπνά εφιαλτικές μνήμες στους ανθρώπους της σφουγγαροδουλειάς εκείνης της περιόδου. Ζωντανό παράδειγμα ο κ Γιωργαντής Παντελής.

Αναφορικά με την θητεία σας στην ΔΕΥΑΚ και τους ορκωτούς λογιστές, αυτοί  «αδυνατούν  να κατανοήσουν τους λόγους για τους οποίους γίνονταν δαπάνες, αφού δεν φαίνονταν ότι εκτελέστηκε συγκεκριμένο έργο».

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αφού πιστεύετε ότι εσείς φέρατε τα τμήματα ένταξης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, στο νησί, εμείς τι να πούμε!!! Ας μην σας χαλάσουμε το όνειρο!!! Σιγα σιγά θα μας πείτε ότι πατάξατε και την παραπαιδεία!!!

Για την ΑΝΕΚ  προς το παρόν αναμένουμε τις εξελίξεις για την  υπόθεση «αλλοίωσης  ημερολογίου του πλοίου», της αποζημίωσης των καμένων μηχανών του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ κτλ κτλ

Αναφέρεστε σε μηνύσεις και προφανώς μπερδευτήκατε όχι μόνο  στον αριθμό αυτών, αλλά και με το ποιος είναι ο μηνυτής και ποιος ο μηνυόμενος.  Δεν ήσασταν εσείς που πρόσφατα σύρατε στα δικαστήρια τον κ. Ζερβό Σ. για την αναφορά του ότι: «ο κ Θανάτσης συνελήφθη κλέπτων οπώρας» και αθωώθηκε Πανηγυρικά!!!!

Το άρωμα που αποπνέει η επιστολή σας  και για το διχαστικό κλίμα που επικαλείστε, αντί απάντησης μας, σας παραθέτουμε τα σχόλια από το  kalymnos-news.gr... «θα επαναλάβουμε ότι ήταν δελτία τύπου που τα διέκρινε περισσή αλαζονεία, δηκτικές εκφράσεις ,άστοχοι χαρακτηρισμοί και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δυναμιτίζουν το ήπιο κλίμα.»

Η  ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία, την δεύτερη σαν φάρσα. 

Από τα Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση