25 Απριλίου 2024 | 01:39

«Βελτίωση πρόσβασης, δημιουργίας και συντήρησης αναρριχητικών διαδρομών Νήσου Καλύμνου». Ένταξη της Καλύμνου στο πρόγραμμα Φιλόδημος

Δημοσιεύτηκε 19:05 - 18/11/2020 «Βελτίωση πρόσβασης, δημιουργίας  και συντήρησης  αναρριχητικών  διαδρομών Νήσου Καλύμνου». Ένταξη της Καλύμνου στο πρόγραμμα Φιλόδημος

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

       Άλλο ένα σημαντικό και απαραίτητο έργο  για το νησί μας  εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «IV Κατασκευή επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμων». Το έργο που αφορά την αναρρίχηση έχει τίτλο : «Βελτίωση πρόσβασης, δημιουργίας  και συντήρησης  αναρριχητικών  διαδρομών Νήσου Καλύμνου».

 

Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Καλυμνίων. Ο προϋπολογισμός  του έργου είναι 585.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και  έχει ορίζοντα υλοποίησης  την 31η Δεκεμβρίου 2022.

 

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κο Γ. Μαυρωτά και τον Υφυπουργό Εσωτερικών κο Θεόδ. Λιβάνιο, με τους οποίους συνεργάστηκε στενά προκειμένου να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα για το νησί μας .

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση