4 Μαρτίου 2021 | 21:39

Κλείνει από τη Δευτέρα και άλλο σχολείο στη Ρόδο. Βρέθηκε θετικό κρούσμα και στο 3ο Γυμνάσιο Ρόδου (Βενετόκλειο)

Δημοσιεύτηκε 11:50 - 21/02/2021 Κλείνει από τη Δευτέρα και άλλο σχολείο στη Ρόδο. Βρέθηκε θετικό κρούσμα και στο 3ο Γυμνάσιο Ρόδου (Βενετόκλειο)

Θετική στον κορωνοϊό ήταν μία ακόμα μαθήτρια σε μεγάλο σχολικό συγκρότημα στη Ρόδο, γεγονός που υποχρεώνειο τις αρμόδιες αρχές να κλείσουν για λόγους ασφαλείας και το συγκεκριμένο σχολείο για τουλάχιστον 14 μέρες.

Πρόκειται για το 3ο Γυμνάσιο Ρόδου, το οποίο στεγάζεται στο Βενετόκλειο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η απόφαση πάρθηκε πριν από λίγο από τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά. 

Σημειώνεται ότι έχουν δοθεί ήδη οδηγίες, να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της μαθήτριας, των εκπαιδευτικών και του φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος και αν χρειαστεί να ληφθούν έκτακτα μέτρα.

Σημειώνεται ότι τα κρούσματα στο νησί μας τις τελευταίες μέρες και ειδικά στα σχολεία, έχουν αρχίσει να αυξάνονται. Σε ολόκληρο το σχολικό συγκρότημα αναμένεται να γίνει απολύμανση αύριο το πρωί, ενώ όπως διευκρινίστηκε για το 1ο ΓΕΛ Ρόδου που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά.

rodiaki.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση