19 Απριλίου 2024 | 17:24

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την αναστολή της εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής. Οφείλουμε ωστόσο να προσπαθήσουμε για την οριστική νομοθετική ρύθμιση αδικιών στο νομό μας »

Δημοσιεύτηκε 11:19 - 04/03/2021 Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την αναστολή της εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης  και διοικητικής αποβολής. Οφείλουμε ωστόσο να προσπαθήσουμε για την οριστική νομοθετική ρύθμιση αδικιών στο νομό μας »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

03/03/2021

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την αναστολή της εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης  και διοικητικής αποβολής. Οφείλουμε ωστόσο να προσπαθήσουμε για την οριστική νομοθετική ρύθμιση αδικιών στο νομό μας »

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναστολή μέχρι την 31η.10.21 της εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης  και διοικητικής αποβολής για έργα στον αιγιαλό και παραλία και στα Δωδεκάνησα. Τόνισε ωστόσο ότι οφείλουμε να προσπαθήσουμε για την οριστική νομοθετική ρύθμιση αδικιών που προκύπτουν από την ισχύ του τοπικού δικαίου και διατάξεων για τον αιγιαλό και παραλία στη νησιωτική μας περιοχή. Και τούτο θα γίνει με τη νομοθέτηση ειδικών διατάξεων για τα Δωδεκάνησα.

 Η συγκεκριμένη τροπολογία έρχεται ως υπουργική, μετά από συγκεκριμένες παρεμβάσεις και του βουλευτή Δωδεκανήσου, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό, την απλοποίσης και την αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων.

Τέλος ο Βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε τη σημαντική υποστήριξη στα αιτήματα αυτά του Προέδρου και του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καλλιθέας Ρόδου καθώς επίσης και της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση