23 Απριλίου 2024 | 11:54

Η συμπατριώτισσα μας Παρασκευή Κούρου κάνει τα πρώτα της βήματα στην παιδική λογοτεχνία

Δημοσιεύτηκε 13:07 - 15/04/2021 Η συμπατριώτισσα μας Παρασκευή Κούρου κάνει τα πρώτα της βήματα στην παιδική λογοτεχνία

 Με δύο πολύ όμορφα παιδικά παραμύθια σε μικρό χρονικό διάστημα, η συμπατριώτισσα μας Παρασκευή Κούρου, έκανε δυναμική βουτιά στον δύσκολο χώρο της παιδικής λογοτεχνίας.

Το πρώτο είναι " Η Μαγική Λέξη" , ένα παραμύθι με πειρατές και δεινόσαυρους! Μια ιστορία μέσα από τα μάτια και τη φαντασία του πεντάχρονου Νικόλα!

Και το δεύτερο είναι " Η Συγγνώμη" , όπου Δύο χωριά, δύο πύργοι, μία νεράιδα, ένας φυτοφάγος δεινόσαυρος και μία μάγισσα με τον ομορφότερο κήπο... Όταν ο γιγάντιος δεινόσαυρος δεν έχει να φάει ούτε ένα πράσινο φυλλαράκι, τρυπώνει στον απαγορευμένο και πανέμορφο κήπο της κακιάς μάγισσας. Ένα ξόρκι για τιμωρία και μία συγγνώμη μπορεί να κάνει καλύτερη τη ζωή όλων μας!!

Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στην προσπάθεια αυτή από μία νεαρή μαμά ενός πανέμορφου αγοριού, η οποία προσεχώς περιμένει και το δεύτερο παιδάκι της. Στον ελεύθερο χρόνο της μπορεί και αφιερώνεται σε κάτι που αγαπάει πολύ και που δείχνει να έχει αρκετό ταλέντο. Σίγουρα ο μπαμπάς Παύλος φροντίζει να απασχολεί τον μικρό, ώστε η μαμά Παρασκευή να μπορεί αφού τελειώσει την εργασία της και αφού τακτοποιήσει τα του σπιτιού, να έχει λίγο χρόνο να αφιερώσει σε αυτό που επίσης αγαπάει...

Εμείς από την πλευρά μας να της δώσουμε συγχαρητήρια για ότι κάνει και να της ευχηθούμε με το καλό να έλθει το νέο μέλος και πάντα να έχει επιτυχίες στην ζωή της. 

Τα βιβλία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την παρακάτω διεύθυνση:

" Η Συγγνώμη" 

" Η Μαγική Λέξη" 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση