22 Ιουνίου 2021 | 13:17

Αναλαμβάνει και επίσημα Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου η Κατερίνα Εμμανουήλ

Δημοσιεύτηκε 16:37 - 10/06/2021 Αναλαμβάνει και επίσημα Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου η Κατερίνα Εμμανουήλ

Έχοντας «στις αποσκευές» της μια επιτυχημένη πορεία στην διοίκηση του Νοσοκομείου της Λέρου, όπου χρημάτισε Αντιπρόεδρος του ΔΣ επί σχεδόν ένα χρόνο, την θέση του Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Επαρχίας Καλύμνου και ένα «μακρύ» βιογραφικό, έρχεται εντός των ημερών για να αναλάβει την Διοίκηση του Γ. Ν. Καλύμνου «Βουβάλειο», η Κατερίνα Εμμανουήλ.

Όπως αναφέρθηκε σε χθεσινό ρεπορτάζ, ήταν ζήτημα ημερών να δημοσιευτεί το ΦΕΚ με την τοποθέτηση της νέας Διοικητού του Νοσοκομείου Καλύμνου, η οποία θα κληθεί να διαχειριστεί τις τύχες του νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού σε μια δύσκολη περίοδο, αν και έχει πλέον «κοπάσει η τρικυμία» από το κύμα του θανατηφόρου ιού που έπληξε βαριά  την Κάλυμνο, με τον τραγικό απολογισμό των 28 ανθρώπων που έχασαν τη μάχη και όλους εκείνους που ακόμα αγωνίζονται να μείνουν στη ζωή στις ΜΕΘ Νοσοκομείων σε Σάμο και Κρήτη, με τα προβλήματα και τα "ανοικτά" ζητήματα όμως να είναι έτοιμα στο γραφείο και να την ... περιμένουν.

Ένα τεράστιο κενό, που είχε δημιουργηθεί μετά την παραίτηση του διορισμένου Διοικητή του Νοσοκομείου και την προσωρινή ανάληψη παράλληλων καθηκόντων του κ. Στασινόπουλου, Διοικητού του Νοσοκομείου Λέρου, έρχεται να καλυφθεί με την τοποθέτηση της Κατερίνας Εμμανουήλ, που ενδέχεται να κάνει την πρώτη της παρουσία με την νέα  ιδιότητα της στις αρχές της επομένης εβδομάδας, που παρουσία του Διοικητού της 2ης ΥΠΕ θα εγκαινιαστεί η νέα Μονάδα Παραγωγής Οξυγόνου.

Πολλά είναι τα θέματα που θα πρέπει να θέσει σε προτεραιότητα η Νηπιαγωγός από τη Λέρο, με σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση και εμπειρία στα πολιτικά πράγματα της περιοχής, καθώς είναι πολιτευτής με το κυβερνών κόμμα,  αφού η άσκηση των διοικητικών καθηκόντων της προϋποθέτει και γνώση των … όσων συμβαίνουν στο νησί, τα οποία "τα κατέχει αρκετά", καθώς είναι εν ενεργεία Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Επαρχίας Καλύμνου και  έχει άμεση επαφή με το νησί και την τοπική καθημερινότητα.

Ο «Π.τ.Κ.» εύχεται στην Κατερίνα Εμμανουήλ να είναι σιδεροκέφαλη στην θέση που αναλαμβάνει σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, που η Δημόσια Υγεία είναι εκείνη που καλείται να επωμιστεί το βάρος της προστασίας της υγείας των κατοίκων και την προσφορά των όλο και καλύτερων υπηρεσιών προς την κοινωνία. 

palmostiskalymnou.blogspot.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση