18 Απριλίου 2024 | 03:15

Μια μεγάλη αγκαλιά ανθρωπιάς όλη η Κάλυμνος: 17.000 ευρώ μαζεύτηκαν για να σωθεί το μικρό κορίτσι

Δημοσιεύτηκε 12:15 - 17/09/2021 Μια μεγάλη αγκαλιά ανθρωπιάς όλη η Κάλυμνος: 17.000 ευρώ μαζεύτηκαν για να σωθεί το μικρό κορίτσι

Η Κάλυμνος, αποδεικνύει διαρκώς πως έχει άπειρα αποθέματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αφού οι αμέτρητοι κουμπαράδες που στήθηκαν στις τοπικές επιχειρήσεις και οι τραπεζικές καυαθέσεις, είχαν συγκομιδή το ποσό των 17 χιλ. ευρώ.

Μια μεγάλη εκστρατεία για να σωθεί ένα μικρό κορίτσι που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, οργανώθηκε με πρωτοβουλία εθελοντών και σε ελάχιστο χρόνο στήθηκαν στο νησί εκατοντάδες κουμπαράδες, σε κάθε Καλύμνικη επιχείρηση, ενώ γίνονταν καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό που δόθηκε στην δημοσιότητα.

17.000 αγκαλιές για το μικρό κορίτσι από τους Καλύμνιους, που παρόλες τις δυσκολίες και τα άσχημα οικονομικά δεδομένα, συνέβαλαν να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό και να ζωντανέψουν οι ελπίδες για τη ζωή της μικρής, που σχεδόν ένα χρόνο δίνει μαζί με την οικογένειά της τον δικό της αγώνα, αυτό της ζωής και είμαστε σίγουροι πως θα τερματίσει νικήτρια, αφού “στην εξέδρα” βρίσκονται όλοι οι Καλύμνιοι και την στηρίζουν.

Συγχαρητήρια στα δύο κορίτσια, την Ευαγγελία και την Θεολογία, που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια και σε ΟΛΟΥΣ τους Καλύμνιους και στις συλλογικότητες, που στήριξαν αυτό τον αγώνα και έκλεισαν στην αγκαλιά τους την ελπίδα για τη ΖΩΗ.

(Όσοι δεν πρόλαβαν και θέλουν να βοηθήσουν, αν και έχουν συγκεντρωθεί οι κουμπαράδες από τα μαγαζιά, μπορούν να επικοινωνήσουν με τις δύο κοπέλες)

https://www.palmoskalymnou.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ac%cf%82-%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%ce%b7-%ce%ba%ce%ac%ce%bb/?fbclid=IwAR25hkAmgNcgGc8_z6ylzokikr-5nmhoKN9fGiorEfLpTn8kIkLxkph9Tt4#.YUOXI7DtVbQ.facebook

Προσαρμοσμένη αναζήτηση