26 Απριλίου 2024 | 12:11

Σε άμεση μεταφορά ιατρικού οξυγόνου από την Κάλυμνο στην Κω προέβησαν τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω

Δημοσιεύτηκε 11:06 - 19/09/2021 Σε άμεση μεταφορά ιατρικού οξυγόνου από την Κάλυμνο στην Κω προέβησαν τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω


Η ανάρτηση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 
Σε άμεση μεταφορά ιατρικού οξυγόνου από την Κάλυμνο στην Κω προέβησαν τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω.
 
Έπειτα από αίτημα του ΓΝ Κω η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω διέθεσε 1 όχημα και το διασωστικό σκάφος ΖΕΤΑ το βράδυ της Τετάρτης 15/09/2021 για την επείγουσα μεταφορά 5 μεγάλων φιαλών ιατρικού οξυγόνου από την Κάλυμνο στην Κω.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή είχε εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 
 Τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 17/09/2021 πραγματοποιήθηκε νέα μεταφορά 8 μεγάλων φιαλών ιατρικού οξυγόνου και πάλι από την Κάλυμνο προς Κω με το διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω.
 
Συνολικά και στις 2 δράσεις συμμετείχαν 8 εθελοντές-διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης οι οποίοι τήρησαν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς επίσης τηρήθηκαν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την διασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς των φιαλών.


 
https://www.kosnews24.gr/koinwnika/item/259228-se-amesi-metafora-iatrikoy-oksygonou-apo-tin-kalymno-stin-ko-proevisan-ta-meli-tis-ellinikis-omadas-diasosis-ko?fbclid=IwAR29H-lrtYKEizfZm9iddptsRiDyjgv6xIxTBzdApkbmBBYiHqNTS55gouw

Προσαρμοσμένη αναζήτηση