25 Απριλίου 2024 | 10:16

Η ΕΑΚΑ σήμερα προπονήθηκε στο... καλλιτεχνικό πατιναζ αντί για το μπάσκετ (video)

Δημοσιεύτηκε 20:28 - 15/10/2021 Η ΕΑΚΑ σήμερα προπονήθηκε στο... καλλιτεχνικό πατιναζ αντί για το μπάσκετ (video)

Για το κλειστό μας γυμναστήριο  έχουμε αναφερθεί πάρα πολλές φορές, ότι είναι άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Πλέον στο γήπεδο αντί για μπάσκετ κάνουν... πατινάζ, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες, που σας παρουσιάζει το Kalymnosnow. Το πλαστικό δάπεδο λόγω και του καιρού έχει γεμίσει υγρασία και θυμίζει... πίστα πατινάζ, ενώ σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται οι αποδυτηριακοί χώροι. Εικόνες ντροπής, με την τοπική ομάδα να αδυνατεί να προπονηθεί σήμερα, μια εβδομάδα πριν να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

 O παίκτης της ομάδας Μιχάλης Σκουμπουρδής αναφέρει σε ανάρτηση του : "Συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή, στην περιφέρεια, στην επιτροπή αθλητισμού του Δήμου και όλους τους αρμόδιους φορείς που ενώ επί 1,5 χρόνο όλες οι αθλητικές δραστηριότητες "πάγωσαν" και θα μπορούσαν χωρίς εμπόδια να προχωρήσουν σε επιδιορθώσεις στο Κλειστό γυμναστήριο, αποφάσισαν να μας επιδείξουν ξανά την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;
ΥΓ. Να παλεύεις κόντρα στις αντιξοότητες να φτιάξεις μια ομάδα που να κάνει το νησί υπερήφανο και να αντιμετωπίζεις μόνο προβλήματα και αδιαλλαξία. Και μετά θέλουμε να στραφούν τα παιδιά στον αθλητισμό για να γλιτώσουν από τα ναρκωτικά."

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση