26 Απριλίου 2024 | 02:18

Διακομιχάλης σε Γαλουζή: " Σε προτρέπουμε καλύτερα να κοιταχτείς στον καθρέφτη"

Δημοσιεύτηκε 11:25 - 21/05/2022 Διακομιχάλης σε Γαλουζή: " Σε προτρέπουμε καλύτερα να κοιταχτείς στον καθρέφτη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μόνο ως αστεϊσμός μπορεί αν εκληφθεί το έγγραφο που απέστειλε σήμερα ο κ. Γαλουζής αναφορικά με τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Η παράταξη αυτή που συνεχώς προσπαθεί να φέρει εμπόδια στο έργο της Δημοτικής Αρχής, εφευρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες, προφάσεις εν αμαρτίαις, είναι η τελευταία που μπορεί να ασκήσει κριτική. Η παράταξη που ποτέ , ούτε την περίοδο της υποτιθέμενης συνεργασίας, δεν παρουσιάστηκε συμπαγής, στη οποία ο κάθε σύμβουλος ψηφίζει, λέει και κάνει “ότι του δόξει„ ανάλογα με τα κομματικά του συμφέροντα, χωρίς ενιαία αντίληψη, χωρίς στοιχειώδη συνεκτικότητα, είναι παράλογο να κατηγορεί για… ανικανότητα τη Δημοτική Αρχή.

Τις τελευταίες ημέρες οι διαδοχικές αναβολές του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να γνωρίζεις κ. Γαλουζή ότι έγιναν στην προσπάθεια μας να γλυτώσουμε την ΔΕΥΑΚ από την καταστροφή, στην οποία την οδήγησε η παράταξη σου, με τον θάνατο του Στυλ. Χαλκίτη. Ο Δήμαρχος σε 24ωρη βάση έδινε με τους συνεργάτες του μάχη για να ρυθμιστεί το ποσό που επιδικάστηκε στη ΔΕΥΑΚ, στον Δημοτικό σου Σύμβουλο κ. Γ. Μελά και σε δύο εργαζόμενους και έτσι να απελευθερωθούν οι λογαριασμοί της επιχείρησης, κάτι που κατάφερε πριν από λίγη ώρα.

Για την υπόθεση αυτή εκκρεμεί η ποινική δίκη, στην οποία θα φανεί τι ακριβώς έγινε και βρέθηκε η εταιρεία στα πρόθυρα του κλεισίματος. Αυτά προς το παρόν

Μα εσύ κ. Γαλουζή έναν λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος δεν μπορούσες να ανοίξεις , άφησες δεκάδες προγράμματα να περάσουν ανεπιστρεπτί και έρχεσαι σήμερα να δείξεις το μένος που σε διακατέχει. Μάθε ότι όσα θέματα χειρίζεται ο Δήμαρχος, αυτός δίνει λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όσα οι συνεργάτες του, αυτοί δίνουν λόγο. Αυτό σημαίνει ατομική υπευθυνότητα. Αλλά για σένα εκεί στη “Νέα Κάλυμνο„ αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Σε προτρέπουμε καλύτερα να κοιταχτείς στον καθρέφτη

 

 

 

 

                                                 Από το Γραφείο Δημάρχου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση