29 Ιουνίου 2022 | 22:45

Δήλωση Μιχάλη Λελέκη μετά την παραπομπή στο δικαστήριο της υπόθεσης υπεξαίρεσης στην ΑΝΕΚ

Δημοσιεύτηκε 21:28 - 22/06/2022 Δήλωση Μιχάλη Λελέκη μετά την παραπομπή στο δικαστήριο της υπόθεσης υπεξαίρεσης στην ΑΝΕΚ

ΔΗΛΩΣΗ

 

Επιτέλους! Μετά από 12 περίπου χρόνια, η πολυσυζητημένη υπόθεση της υπεξαίρεσης απ’ τον τότε κεντρικό πράκτορα, με άμεσους συνεργούς του τον τότε λογιστή (Μιχαήλ Κουρούνη) και την υπάλληλο της ΑΝΕΚ (Ελένη Λεβέντη), παραπέμπεται για να εκδικαστεί, ενώπιον του Δικαστηρίου.

 

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, εύχομαι (θα προσπαθήσω γι’αυτό) να οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να αποδειχθεί και τυπικά, ενώπιον του Δικαστηρίου, η αθωότητά μου, να αναδειχθεί περίτρανα η αλήθεια, και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί (γνωστοί σε όλους, ύστερα απ’τις έγγραφες ομολογίες τους) ένοχοι, που ζημίωσαν την εταιρεία.

 

Δυστυχώς, οι γνωστοί εξωθεσμικοί και «επαγγελματίες της πολιτικής» του νησιού μας, θέλοντας να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους, την ασχετοσύνη, την επικινδυνότητά τους, αλλά και το καταστροφικό, για το νησί μας, έργο τους, το μόνο για το οποίο μπορούν να υπερηφανεύονται αναφορικά με τη δράση τους, όλα αυτά χρόνια, στα δρώμενα της εταιρείας είναι να με συκοφαντούν.

 

Είναι τα ίδια καλοπληρωμένα πρόσωπα, που ενώ υπάρχει, εδώ και χρόνια, τελεσίδικη δικαστική απόφαση για την είσπραξη του ποσού απ’τον πράκτορα, δεν προβαίνουν (κρίνοντας εκ του αποτελέσματος) σε καμία οφειλόμενη ενέργεια για την επιστροφή στα ταμεία της εταιρείας του όποιου υπολοίπου ποσού, καθώς έτσι τους βολεύει, μιας και μ’ αυτή την τακτική διαιωνίζεται το θέμα, θέλοντας να συνεχίσουν να παίζουν τα «πολιτικά τους παιχνίδια».

 

Λίγη υπομονή! Παρά τις δολοπλοκίες τους, τη σκοταδιστική πρακτική τους, θα τα καταφέρουμε! Η Κάλυμνός μας θα βγει επιτέλους στο φώς, νικήτρια και λυτρωμένη, γεμάτη ελπίδα και σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο!

Με τιμή,

 

Μιχαήλ Σακ. Λελέκης

Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

ΥΣ: Η παρούσα μου είναι η πρώτη και τελευταία δημόσια, προσωπική τοποθέτησή μου για την υπόθεση, μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Ενημερώνω, ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχω ήδη εξουσιοδοτήσει σχετικά τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου κ. Δημήτριο Καρδούλια, όπως αντί εμού, προβαίνει πλέον, όποτε το κρίνει ο ίδιος αναγκαίο, σε δηλώσεις, διευκρινίσεις, απαντήσεις, καθώς και σε συνεντεύξεις τύπου.     

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση