23 Απριλίου 2024 | 22:24

Σύσκεψη για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση του φαινομένου της ανάφλεξης του ΧΑΔΑ, ειδικότερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στον Δήμο σήμερα

Δημοσιεύτηκε 14:38 - 01/08/2022 Σύσκεψη για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση του φαινομένου της ανάφλεξης του ΧΑΔΑ, ειδικότερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στον Δήμο σήμερα

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεδρίασε σήμερα 1/8/2022 στο Γραφείο του Δημάρχου  κου Δ. Διακομιχάλη το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του νησιού μας, υπό την προεδρία του ιδίου, και με τη συμμετοχή του υπεύθυνου Αντιδημάρχου κου Παντ. Ζωίδη, του Διοικητή του Α.Τ. Καλύμνου κου Ευ. Καραθάνου, καθώς και του υπεύθυνου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου κου Παν. Κωσταντόπουλου.

Αποκλειστικό θέμα της σύσκεψης ήταν η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση του φαινομένου της ανάφλεξης του ΧΑΔΑ, ειδικότερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η οποία παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι αξιοσημείωτο .

Οι αποφάσεις που λήφθηκαν προς την κατεύθυνση αυτή ήταν συγκεκριμένες, προκειμένου να εξαλειφθεί το περίεργο αυτό φαινόμενο των αιφνίδιων αναφλέξεων κατά το Σαββατοκύριακο, με σκοπό την προστασία όλων των συμπολιτών μας από τις επικίνδυνες αναθυμιάσεις. 

 

 

 

 

 

  Από το Γραφείο Δημάρχου

  Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση