20 Απριλίου 2024 | 05:14

Η Μίκα Ιατρίδη στο Καστελόριζο, μαζί με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Δημοσιεύτηκε 10:52 - 07/09/2022 Η Μίκα Ιατρίδη στο Καστελόριζο, μαζί με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Η Μίκα Ιατρίδη στο Καστελόριζο, μαζί με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

 

«Απέναντι στην επιθετική ρητορική των γειτόνων μας, εμείς στεκόμαστε σταθερά εδώ, στο άκρο της Ελλάδας, στο άκρο του Ελληνισμού», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη από το Καστελόριζο, στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη και κλιμακίου του Υπουργείου στο ακριτικό νησί.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. παρευρέθηκε στα εγκαίνια της νέας μισθωμένης Μονάδας Αφαλάτωσης Μεγίστης, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολικής και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Μεγίστης.

 

Στη συνέχεια, η βουλευτής Δωδεκανήσου συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Εμμανουήλ Κουτουλάκη, του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και τοπικών φορέων.

 

Με την ολοκλήρωση της παρουσίας του κ. Πλακιωτάκη και του κλιμακίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε:

 

«Είμαστε πάντα δίπλα στους ακρίτες νησιώτες, γιατί έτσι εξασφαλίζεται η συνέχεια του Ελληνισμού.

 

Εγκαινιάσαμε σήμερα ένα σημαντικό έργο για το Καστελόριζο και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όσο και στον Περιφερειάρχη και στο Δήμαρχο Μεγίστης για την υλοποίηση ενός ακόμα έργου στο Νότιο Αιγαίο.

 

Η επιμονή, η συνεχής δουλειά και η συνεργασία είναι βασικά συστατικά της δύναμής μας, σε όλο το Αιγαίο, βασικοί παράγοντες για τη αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των νησιωτών.

 

Από το Καστελόριζο ξεκινά η Ελλάδα μας, και εμείς με το ηθικό μας ψηλά, συνεχίζουμε και δημιουργούμε για τον τόπο μας!»

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση