25 Ιουνίου 2024 | 05:44

Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης Ενηλίκων "Νίκης Χούλη-Γεωργιάδου" του 2ου ΔΣ Πόλεως Καλύμνου

Δημοσιεύτηκε 11:10 - 15/09/2022 Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης Ενηλίκων "Νίκης Χούλη-Γεωργιάδου" του 2ου ΔΣ Πόλεως Καλύμνου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ «ΝΙΚΗ ΧΟΥΛΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ»

2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου

Ιστοσελίδα: https://2dim-kalymn.dod.sch.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 εγκαινιάσθηκε η Βιβλιοθήκη Ενηλίκων ‘ Νίκη Χούλη-Γεωργιάδου’ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου. Στόχος της Βιβλιοθήκης είναι να λειτουργήσει ως Επιμορφωτικό Κέντρο για τα μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας ( εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές/τριες) και ως ζωντανό κοινωνικό κύτταρο με κύριο μέλημα τη συνεργατική καλλιέργεια γνώσεων, δεξιοτήτων και σχέσεων στην τοπική και παγκόσμια κοινότητα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην σύνδεση των Καλυμνίων της Ομογένειας με την Βιβλιοθήκη, μέσα από την συνδιοργάνωση σεμιναρίων, εργαστηρίων και εκδηλώσεων.

Καλούμε όλες/όλους τις/τους Καλύμνιες/ους, που ζουν στο νησί, να επικοινωνήσουν μαζί μας για να διερευνήσουμε τρόπους συνεργασίας και ενεργής συμμετοχής στη λειτουργία της βιβλιοθήκης. Ιδιαίτερα καλούμε τον πνευματικό κόσμο που ζει στο νησί, στην Ελλάδα και εξωτερικό ( συγγραφείς, ποιητές, επιστήμονες, καλλιτέχνες) να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις και το έργο τους μέσα από εκδηλώσεις που θα διοργανώσουμε διαδικτυακά ή εκ του σύνεγγυς μέσω της βιβλιοθήκης. Παρακαλούμε επικοινωνείτε με:

 

Ελένη Πουλλά ( Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου)

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Eleni Poulla (https://www.facebook.com/eleni.poulla )

Mobile +306974384543

 

Γιάννης Θεοφιλίδης ( Διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου)

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Γιάννης Θεοφιλίδης https://www.facebook.com/profile.php?id=100016350876758

Mobile: +306944602488

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση