25 Ιουνίου 2024 | 05:33

Αρχίζει αύριο στην Κάλυμνο το F4 των Κορασίδων με την συμμετοχή της ΕΑΚΑ (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε 20:26 - 05/05/2023 Αρχίζει αύριο στην Κάλυμνο το F4 των Κορασίδων με την συμμετοχή της ΕΑΚΑ (VIDEO)

Αρχίζει αύριο το απόεγυμα στις 5:30 μ.μ. το F4 Κορασίδων, για την διεκδίκηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας, στο παρκέ του κλειστού γηπέδου της Καλύμνου, με τα κορίτσια του Γιώργου Μαύρου να αγωνίζονται για την μια θέση στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή.

Όπως αναφέρει στο φακό του Παλμού της Καλύμνου ο Γιώργος Μαύρος, θα είναι μια γιορτή του μπάσκετ και τόνισε την πορεία των κοριτσιών της ΕΑΚΑ στο πρωτάθλημα, που κατάφεραν να φτάσουν στα F4 και να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό, που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα κορασίδων της Δωδεκανήσου.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, θα βραβευτούν για την προσφορά τους δύο άνθρωποι που ο καθένας από τη θέση του πρόσφερε στην ανάδειξη του Καλύμνικου μπάσκετ. Η Βίκυ Βολονάκη, η καλυμνιά μπασκεμπολίστρια, που έχει διαπρέψει σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο και βρίσκεται πλέον στην Αμερική, ώς προπονήτρια σε Πανεπιστημιακές Ομάδες της χώρας. Ο δεύτερος που θα βραβευτεί, είναι ο συνταγματάρχης Δημήτριος Λυμπερέας, ο διοικητής του 5/42 Συντάγματος, ο οποίος συνέβαλε με τον δικό του τρόπο και από τη θέση του, ώστε να μπορέσει το μπάσκετ στην Κάλυμνο να αναδειχτεί.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα δήλωσε στο φακό ο Γ. Μαύρος:


palmoskalymnou.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση