25 Ιουνίου 2024 | 06:03

Μίκα Ιατρίδη στην Κάλυμνο: «Δίπλα στους Καλύμνιους και τις Καλύμνιες, ειλικρινά, δυναμικά!»

Δημοσιεύτηκε 13:22 - 08/05/2023 Μίκα Ιατρίδη στην Κάλυμνο: «Δίπλα στους Καλύμνιους και τις Καλύμνιες, ειλικρινά, δυναμικά!»

Μεγαλειώδης υποδοχή και συγκέντρωση για τη Μίκα Ιατρίδη στην Κάλυμνο: «Δίπλα στους Καλύμνιους και τις Καλύμνιες, ειλικρινά, δυναμικά!»

Τριήμερη επίσκεψη στην Κάλυμνο πραγματοποίησε η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με τους κατοίκους και τις αρχές όλων των νησιών, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. 

 

H μεγαλειώδης υποδοχή που επιφύλαξαν οι Καλύμνιοι στη Μίκα Ιατρίδη ήταν ενδεικτική της σχέσης που διατηρούν μαζί της όσα χρόνια πολιτεύεται και βρίσκεται δίπλα τους. Συνοδεία φίλων και συνεργατών επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην πόλη της Καλύμνου, συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, με το προσωπικό των επιχειρήσεων και με τους πολίτες που τη σταματούσαν για να της ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές!

 

Η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία συναντήθηκε με τον Έπαρχο, κ. Μανώλη Μουσελλή με τον οποίο συζήτησαν τα μεγάλα έργα που σχεδίασε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τα οποία υλοποιούνται για την Κάλυμνο, κάνοντας πραγματικότητα τις προεκλογικές της εξαγγελίες για τη στήριξη των νησιών του Νομού μας και, στη συνέχεια, με το Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη.

 

Επίσης, η Μίκα Ιατρίδη επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο για να χαιρετήσει από κοντά το Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Θεόφιλο Τσαγκάρη και τα στελέχη του, και να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, για τις προοπτικές που ανοίγονται για την ΑΕΝ Καλύμνου, ύστερα από την ίδρυση της Σχολής Μηχανικών. Στη συνέχεια, η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε και τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ και στο Τελωνείο, με τους οποίους είχε εγκάρδιες συνομιλίες.  

 

Περαιτέρω, η υπ. Βουλευτής μίλησε με το ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο και ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνει και είχε συνεργασία με το Διοικητή του, κ. Νίκο Φανιό με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων, και τη βελτίωση του εξοπλισμού με την πρόσφατη  προμήθεια αξονικού τομογράφου και την προσθήκη δεύτερης γεννήτριας οξυγόνου.

 

Η Μίκα Ιατρίδη είχε ακόμα την ευκαιρία να βρεθεί και με τους αλιείς του νησιού και τον Πρόεδρο της Παράκτιας Αλιείας Καλύμνου, κ. Μανώλη Κουλλιά, με τον οποίο συζήτησαν τα μέτρα ενίσχυσης της Κυβέρνησης για τους αλιείς, αλλά και τους τρόπους για την περαιτέρω στήριξή τους, καθώς και με μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Καλύμνου και τον Πρόεδρό του, κ. Μιχάλη Κουλιανό, για ζητήματα που τους απασχολούν.

 

Η υπ. Βουλευτής είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άγγελο Καλαθιανάκη, και στελέχη της παράταξης και τόνισε ότι ο αγώνας τους είναι πάντα δυναμικός και ουσιαστικός και εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη συνεχή στήριξη που παρέχουν στο κόμμα και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε από τους πολίτες στο κάλεσμα της Μίκας Ιατρίδη την Παρασκευή 5 Μαΐου το απόγευμα κατά τη διάρκεια του οποίου σε πανηγυρικό κλίμα η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στους παρευρισκόμενους για τη σημασία των επικείμενων εκλογών, το έργο που έκανε η Κυβέρνηση στα νησιά μας, και τους ευχαρίστησε προσωπικά όλους για τη συνεχή και ουσιαστική εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο της. 

 

Μεταξύ άλλων η Μίκα Ιατρίδη ανέφερε:

 

«Η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε πως στα δύσκολα δεν φοβήθηκε, δεν κρύφτηκε και δεν απογοήτευσε τους Έλληνες.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε βαρύτητα στα εθνικά μας θέματα, ισχυροποιώντας το κοινό αίσθημα ασφάλειας, κάτι που εμείς εδώ στην Κάλυμνο και στα γύρω νησιά το έχουμε ανάγκη. Είναι αδιαμφισβήτητα ο μόνος Πρωθυπουργός που νοιάστηκε τους νησιώτες και που έβαλε ψηλά στην ατζέντα της Κυβέρνησης τις ανάγκες τους.

 

Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στην Κάλυμνο, με την προώθηση σημαντικών έργων όπως η αναβάθμιση του λιμανιού, όσο και η σχεδιαζόμενη επέκτασή του με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 19 εκατ, ευρώ, η διαχείριση των δικτύων ύδρευσης και η προσθήκη αφαλατώσεων στα Σκάλια Καλύμνου, στη νήσο Τέλενδο και στη νήσο Ψέριμο, με προϋπολογισμό περί τα 3 εκατ. ευρώ, καθώς και σειρά έργων που αφορούν την υγεία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

 

Τα νησιά μας δεν είναι μόνο δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί. Είναι το σύνορο της Ευρώπης που άνθρωποι μας, οι περήφανοι νησιώτες φυλάνε Θερμοπύλες με αγάπη και σεβασμό στον τόπο, τους προγόνους μας και τη νέα γενιά!» 

 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση