25 Απριλίου 2024 | 01:31

1.878 υποψήφιοι στη μάχη των πανελληνίων από τα Δωδεκάνησα

Δημοσιεύτηκε 12:02 - 31/05/2023 1.878 υποψήφιοι στη μάχη των πανελληνίων από τα Δωδεκάνησα

Στη μάχη των πανελλαδικών ρίχνονται αύριο Πέμπτη 1/6 και την Παρασκευή 2 Ιουνίου, 1.440 υποψήφιοι από τα ΓΕΛ και 438 από τα ΕΠΑΛ της Δωδεκανήσου, ενώ 42 άτομα θα εξετασθούν προφορικά στο ειδικό εξεταστικό κέντρο της Ρόδου, στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία).

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά και με απόλυτη ασφάλεια, διαβεβαιώνουν με κοινή ανακοίνωσή τους τα υπ. Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης προσθέτοντας ότι τα θέματα μεταδίδονται από εντελώς διαφορετική πλατφόρμα.

Αναφερόμενα στη χθεσινή κυβερνοεπίθεση για δεύτερη ημέρα στην Τράπεζα Θεμάτων κατά τη διάρκεια των προαγωγικών εξετάσεων τη χαρακτήρισαν ως την πιο σημαντική επίθεση που έχει γίνει σε ελληνικό δημόσιο κυβερνητικό οργανισμό. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι πανελλήνιες ξεκινούν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας καταρχήν στα ΕΠΑΛ και την επομένη στα Γενικά Λύκεια της χώρας.

Οι υποψήφιοι με προφορική εξέταση -κυρίως με προβλήματα δυσλεξίας- είναι λιγότεροι φέτος, ενώ γενικότερα ο αριθμός των υποψηφίων συνολικά είναι στα ίδια επίπεδα με όλα τα τελευταία χρόνια.

 

 

πηγη realvoice.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση