22 Απριλίου 2024 | 03:46

Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα από εδώ, τα σύνορα της Ελλάδας: Εθνική αναγκαιότητα η ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Δημοσιεύτηκε 10:36 - 02/06/2023 Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα από εδώ, τα σύνορα της Ελλάδας: Εθνική αναγκαιότητα η ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση».

 

 

Στην Κάλυμνο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, επόμενο σταθμό της περιοδείας της, μετά την Κω και τη Νίσυρο. Κατά την παραμονή της στο νησί, η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε τους συμπατριώτες της για τη μεγάλη νίκη που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία και την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπό της.

 

Σε συνομιλίες της με τους κατοίκους του νησιού, η Μίκα Ιατρίδη τόνισε την ανάγκη να ολοκληρωθεί η προσπάθεια όλων με μια ακόμη, καθοριστική, νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου τονίζοντας ότι «πέρα και πάνω από όλα, χρειαζόμαστε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα συνεχίσει τη θωράκιση της άμυνας μας και των Ενόπλων Δυνάμεων μας, καθώς και την εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα της εξωτερικής μας πολιτικής, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όλους τους ακρίτες νησιώτες».

 

Σε συγκέντρωση φίλων και συναγωνιστών που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

«Σας ευχαριστώ θερμά για τη συγκινητική σας ανταπόκριση στο κάλεσμά μου.  Είστε πάντα δίπλα μου, αγαπημένοι μου φίλοι, σε κάθε μάχη που δίνουμε για την Κάλυμνο και τα νησιά μας. Σας ευχαριστώ που ενισχύσαμε ακόμα περισσότερο αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε μαζί.

 

Στις εκλογές του Μαΐου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη! Όμως, ο αγώνας για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται αδιάκοπα! Στις 25 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι Πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης με όραμα, μιας κυβέρνησης που θα προχωρήσει ακόμα πιο σταθερά, πιο τολμηρά και πιο μπροστά. Η Κάλυμνος με ενότητα και δύναμη ψηφίζει Νέα Δημοκρατία για Δωδεκάνησα ισχυρά!»

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση