25 Απριλίου 2024 | 15:21

Ποια νησιά της Δωδεκανήσου θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δημοσιεύτηκε 01:13 - 08/06/2023 Ποια νησιά της Δωδεκανήσου θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το δίλημμα «αυτοδυναμία ή εκλογές τον Αύγουστο» έθεσε προς τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

της Νατάσας Παμπρή

«Εμείς ζητούμε μια ισχυρή αυτοδυναμία, για σταθερή κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιεί τις μεγάλες αλλαγές», επαναλαμβάνει σε κάθε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΝΔ, διαφορετικά όπως τονίζει η χώρα θα οδηγηθεί και σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση τον Αύγουστο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και σε αυτή την προεκλογική περίοδο τα Δωδεκάνησα, αυτή την φορά την Κω και πιθανόν κάποια κοντινά νησιά την Παρασκευή 16 Ιουνίου, με κεντρική ομιλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού μας, το πιθανότερο σενάριο είναι ο κ. Μητσοτάκης να επισκεφθεί την ίδια ημέρα για σύντομη επίσκεψη τα νησιά Κάλυμνο και Ψέριμο, αν και το τελικό πρόγραμμα θα καταρτισθεί από τα κεντρικά του κόμματος τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ έλαβε στις πρόσφατες εκλογές το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνοντας 49,9%!

Στο πλαίσιο των προεκλογικών εξορμήσεων του κόμματος σε όλη την επικράτεια, την “τιμητική” της έχει και ο νομός Δωδεκανήσου, αφού πληθώρα στελεχών πρώτης γραμμής θα περιοδεύσουν στα περισσότερα νησιά, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Έφη Χαραλαμποπούλου, επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του RV, σχετικά με το πρόγραμμα των επισκέψεων στα νησιά μας. “Οι πολίτες πρέπει να σπεύσουν στις κάλπες και να δώσουν ισχυρή αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές στη ΝΔ”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

Ξεκινώντας την προσεχή Παρασκευή θα επισκεφθεί την Τήλο κλιμάκιο της ΝΔ, υπό τον Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Μάνο Λογοθέτη, Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο και τον Χρήστο Ροϊλό, Διοικητή της Β’ ΥΠΕ. Στο πλαίσιο των προεκλογικών εξορμήσεων, θα ακολουθήσει η επίσκεψη στη Ρόδο των Βασίλη Κικίλια και Στέλιου Πέτσα και των κ.κ. Λογοθέτη και Ροϊλού το προσεχές Σάββατο 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, Έφη Χαραλαμποπούλου, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τα χωριά Αφάντου, Αρχάγγελο και Κρεμαστή και το κέντρο της πόλης και θα συνοδεύεται από όλους τους υποψηφίους που στελεχώνουν το “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου, αλλά και στελέχη της ΔΕΕΠ και της ΔΗΜΤΟ Ρόδου.

Στις 13 Ιουνίου θα ακολουθήσει η επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη και του Κώστα Κατσαφάδου σε δύο νησιά, στην Κω και στην Κάλυμνο.

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία στη Ρόδο, της Ντόρας Μπακογιάννη, στις 7.30 το απόγευμα στο πάρκο του Ροδινιού (στον εξωτερικό χώρο), ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

 

realvoice995.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση