4 Μαϊος 2024 | 19:50

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης

Δημοσιεύτηκε 14:24 - 17/06/2023 Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το κινητό της 27χρονος από την Πολωνία βρέθηκε από πολίτη σε δρόμο στο Μαρμάρι, κοντά στο σημείο που είχε εκπέμψει για τελευταία φορά.

Στον 32χρονο από το Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη, ασκήθηκε ήδη δίωξη για αρπαγή και θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του τακτικού Ανακριτή της Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Βήμα της Κω» ο 32χρονος φαίνεται να έπεισε την 27χρονη να τον ακολουθήσει σπίτι του, ενώ ήταν μεθυσμένη, προκειμένου να την προμηθεύσει με χασίς. Ο ίδιος ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της, όμως αργότερα την άφησε στην περιοχή και ο ίδιος έφυγε.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του (για την 15η Ιουλίου στην Ιταλία).

«Μακάρι να βρεθεί»

Μάρτυρας που είδε τελευταία την Αναστάζια μιλάει στο «Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη και εύχεται να βρεθεί η κοπέλα το συντομότερο δυνατό.

«Η κοπελιά ψώνισε, κάθισε έξω, πήρε ένα μπουκάλι κρασί και έπινε. Δεν είδαμε τι συνέβη μετά. Δεν την είδα όταν έφευγε. Αυτός (0 32χρονος) είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Πιο πολύ σε κτήματα δούλευε. Τον είδαμε που την πήρε μπροστά από το μαγαζί, ήταν μόνο αυτός και η κοπέλα όταν έφυγαν. Πιο πριν δεν είχε ενοχλήσει, δεν είχε δώσει δικαίωμα κάπου. Και αυτή δεν ήταν πολλές μέρες που είχε έρθει, ήταν πρώτη φορά. Μακάρι να βρεθεί, είμαστα ανάστατοι, δεν είναι και καλό για το νησί» είπε για την 27χρονη.

https://www.tovima.gr/2023/06/17/society/ragdaies-ekselikseis-stin-ko-vrethike-to-kinito-tis-27xronis/

Προσαρμοσμένη αναζήτηση