28 Απριλίου 2024 | 14:37

Κως- Γυναικοκτονία 27χρονης Αναστάζια: Προφυλακιστέος ο 32χρονος

Δημοσιεύτηκε 17:33 - 21/06/2023 Κως- Γυναικοκτονία 27χρονης Αναστάζια: Προφυλακιστέος ο 32χρονος

 

Ο 32χρονος, αφού απολογήθηκε για δύο ώρες για τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια: Αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ενδέχεται να ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 27χρονη Αναστάζια. Στο «μικροσκόπιο», επίσης, έχουν μπει και τα τελευταία της μηνύματα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύντροφος της 27χρονης αναχώρησε για την Πολωνία μαζί με τη μητέρα της, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε η σορός της και έγινε η ταυτοποίηση.

Κατερινόπουλος: «Μην απορήσετε αν δούμε και εκπλήξεις»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία, μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega σχετικά με την υπόθεση, εκτιμώντας πως θα υπάρξουν εκπλήξεις και πως δεν είναι ένας ο δράστης της δολοφονίας.

«Μου κάνει εντύπωση το αδίκημα της αρπαγής, γιατί απ’ ό,τι έχουμε μάθει, δεν την πήραν με τη βία για να την πάνε σπίτι του. Πήγε μόνη της. Άρα μήπως δεν είναι μόνο αρπαγή αλλά και κάτι άλλο που ίσως να μην έχουμε μάθει;» αναρωτήθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. 

Στη συνέχεια είπε ότι «είναι απίθανο να μεταφέρθηκε το πτώμα από το ένα σπίτι στο άλλο- από ένα άτομο μόνο, όπου και να έγινε η δολοφονία». Ο Θανάσης Κατερινόπουλους υποστήριξε πως «το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι. Αλλά και από εκεί, η μεταφορά του πτώματος έστω και 100 μέτρα από ένα άτομο, δεν είναι εύκολη υπόθεση». Πρόσθεσε πως «αυτό δείχνει ότι κάτι δεν έγινε καλά απ’ την αρχή».

Κλείνοντας είπε ότι «εδώ θα μιλήσουν τα στοιχεία. Θα μιλήσουν τα κινητά τηλέφωνα ;oλων. Και του Μπαγκλαντεσιανού, και του συντρόφου». Τέλος, εκτίμησε πως «δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της 27χρονης, είναι περισσοτέρων. Μην απορήσετε αν δούμε και κάποιες εκπλήξεις στην πορεία των ερευνών».

lifo.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση