29 Απριλίου 2024 | 07:15

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ "ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Δημοσιεύτηκε 19:20 - 04/07/2023 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ "ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

          Το Αναγνωστήριο Καλύμνου «Αι Μούσαι» με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βαθμολογιών, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων, ανεξαρτήτως επίδοσης. Συγχαίρουμε, επίσης, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

          Επιπλέον, γνωστοποιούμε σε όλες τις νέες και νέους της Καλύμνου που έχουν την φοιτητική ιδιότητα και σε όσες και όσους θα την αποκτήσουν στο μέλλον, ότι μπορούν να εγγραφούν ως μέλη στο Αναγνωστήριό μας, χωρίς να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή μέχρι τη λήψη του πτυχίου τους. Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με την αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο, το προσωπικό e-mail και μία φωτογραφία από τη φοιτητική σας ταυτότητα.

          Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο στις σπουδές σας!

 

 

 

                                                                                              Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση