28 Απριλίου 2024 | 23:27

Η Καλοτίνα ακολούθησε το όνειρο της, το πέτυχε και τώρα ευχαριστεί τους ανθρώπους που την βοήθησαν

Δημοσιεύτηκε 19:33 - 04/07/2023 Η Καλοτίνα ακολούθησε το όνειρο της, το πέτυχε και τώρα ευχαριστεί τους ανθρώπους που την βοήθησαν

" Τα όνειρα μας είναι εκεί έξω,  από εμάς και μόνο  εξαρτάται, αν θα το κάνουμε πραγματικότητα και πιστέψτε με δεν είναι ακατόρθωτο"

 

" Έπειτα από ένα τετραήμερο που το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει και να δέχομαι ευχές και συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα όμορφα σας λόγια, νομίζω πως ήρθε η ώρα να εκφράσω και εγώ τις ευχαριστίες μου  και να πω δυο λόγια για αυτό το ταξίδι προς την γνώση και το όνειρο!
Σε αυτό το ταξίδι δεν ήμουν ποτέ μόνη είχα δίπλα μου τους καλύτερους συνοδοιπόρους, τους καθηγητές μου και το σχολείο μου. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή του σχολείου μας το κ. Χρήστος Κωστόπουλος που πάντοτε ήταν δίπλα μας σε ότι τον χρειαζόμασταν αλλά και ένα μεγάλο μπράβο για την τέλεια οργάνωση του σχολείου.  Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μας  στον κ.Καμπαλιο Γιώργο ,στην Katerina Rontogianni ,στην κ ελενα φλωριανου  και στον κ Γιώργο Μαμμή. Οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας, πίστεψαν σε εμάς και προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για μας όλα τα χρόνια της φοίτησης μας στο Εσπερινό Γυμνάσιο Καλύμνου.
Τι να πω τώρα για αυτή την γυναίκα και προσωπικότητα που λέγεται Katerina Ieromonachou .Έψαχνα για μέρες φιλόλογο που θα  ήθελε να αναλάβει να μου κάνει ιδιαίτερα, καθώς δεν ήμουν μια εύκολη υπόθεση αλλά  μια 38 χρονη που είχε αφήσει το σχολείο πριν 23 χρονια και είχε απίστευτα κενά. Από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης μας μου είπε πως εννοείται θα σε αναλάβω και  να ξέρεις πως σε θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνεις. Δεν ξεχνάω ποτέ τα λόγια της όταν από την πίεση της ημέρας και του υπερβολικά φορτωμένου μου προγράμματος έβαζα τα κλάματα την ώρα του μαθήματος και εκείνη μου έλεγε :<<Εγώ πιστεύω απίστευτα σε εσάς και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε>>.Για όλα αυτά αλλά και για άλλα τόσα οφείλω να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ Κατερίνα νιώθω πολύ τυχερή που γνώρισα έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο!
Ολο αυτό το ταξίδι είχε ένα σκοπό ήθελα να αποδείξω σε μένα, αλλά και στα παιδιά μου κυρίως, πως το όνειρο δεν σταματάει ποτέ. Ανεξαρτήτου ηλικίας και συνθηκών πρέπει πάντοτε να κυνηγάμε τα θέλω μας και να προσπαθούμε να τα υλοποιήσουμε όσο μεγάλα και αν μας φαντάζουν.  Τα όνειρα μας είναι εκεί έξω,  από εμάς και μόνο  εξαρτάται αν θα το κάνουμε πραγματικότητα και πιστέψτε με δεν είναι ακατόρθωτο!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση