29 Απριλίου 2024 | 01:04

Ολοκλήρωση δράσεων Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε 19:44 - 04/07/2023 Ολοκλήρωση δράσεων Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ – Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών που κάθε χρόνο εορτάζεται στις 26 Ιουνίου, οι οποίες στόχο είχαν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε θέματα εξαρτήσεων. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28/06/23 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η προβολή ντοκιμαντέρ του Netlix «Το κοινωνικό δίλημμα», το οποίο πραγματεύεται τον αρνητικό αντίκτυπο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή μας, η οποία ήταν ανοιχτή προς το κοινό και απευθυνόταν κυρίως σε εκπαιδευτικούς, γονείς και εφήβους. Οι δράσεις έκλεισαν με το φιλικό αγώνα μπάσκετ εφήβων (13-17) των ακαδημιών CBA και ΕΑΚΑ (Ένωση Αττάλου και Καλύμνου), το Σάββατο 1η Ιουλίου το απόγευμα στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα κατά των εξαρτήσεων, προωθώντας παράλληλα την αξία του αθλητισμού στη ζωή μας, ο οποίος αποτελεί σημαντική και υγιή διέξοδο των ανθρώπων σε ψυχοπιεστικές καταστάσεις. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, ενώ παρόντες ήταν και γονείς των παιδιών, στηρίζοντας το μήνυμα της δράσης.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καλυμνίων και την Αντιδήμαρχο κα Ρένα Μαγκάκη για τη συνεργασία και τη συνδιοργάνωση της προβολής του ντοκιμαντέρ στο Πνευματικό Κέντρο “Αι μούσαι” καθώς επίσης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου για την παραχώρηση του Κλειστού Δημοτικού Σταδίου μπάσκετ για την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα. Ακόμη, ευχαριστούμε τον κ. Μαύρο Γεώργιο και τον κ. Τσένο Χρήστο, προπονητές των ακαδημιών ΕΑΚΑ και CBA για τη συνεργασία, τους έφηβους αθλητές μας που με χαρά πέρασαν το μήνυμα της αξίας του αθλητισμού κατά των εξαρτήσεων, όπως επίσης όλους τους προπονητές και τους συντονιστές που παραβρέθηκαν στον αγώνα. Συγχρόνως ευχαριστούμε θερμά την κα Ροδάμη Τσαματζόγλου, διασώστη του ΕΚΑΒ Καλύμνου, που συμμετείχε, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των αθλητών. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές, τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Εμμανουήλ Μουσελλή, το Επαρχείο Καλύμνου και το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης & Κατάρτισης, οι οποίοι ανέλαβαν τη χορηγία των μπλουζών που φόρεσαν οι αθλητές στον αγώνα.



 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση