27 Απριλίου 2024 | 22:33

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΧΑΗΛ ΡΟΥΣΣΟΥ

Δημοσιεύτηκε 12:53 - 01/08/2023 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΧΑΗΛ ΡΟΥΣΣΟΥ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Θα ήθελα να εκφράσω τόσο τις προσωπικές μου ευχαριστίες, όσο και της συζύγου μου Καλοτίνας Μαζώρου αλλά και των παιδιών μου Θεόφιλου & Ιπποκράτη Ρούσσου, προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διαχείριση της περιπέτειας της υγείας μου ! 

 

Τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου, καθώς ετοιμαζόμουν να ταξιδέψω προς τη Ρόδο, αισθάνθηκα μια αδιαθεσία που με οδήγησε στην ακύρωση του ταξιδιού μου και στην άμεση μετάβασή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου. Εκεί διαγνώσθηκα με κοιλιακή ταχυκαρδία, η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε κοιλιακή μαρμαρυγή. 

 

Ευτυχώς οι ενέργειες όλων των συμβαλλόμενων ήταν καθοριστικές με αποτέλεσμα όχι μόνο να επανέλθω στη ζωή αλλά και να μεταβώ στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά σε εξαιρετική κατάσταση, δίχως πλέον να διατρέχω κάποιο κίνδυνο. 

 

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα δημόσιο ευχαριστώ:

 

Στο προσωπικό και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με μετέφεραν με απόλυτη ασφάλεια από την οικογενειακή μου οικεία, στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου.
Στο εφημερεύον ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου, που αντιλήφθηκε εξαρχής την κρισιμότητα της κατάστασης μου και αντέδρασε με απόλυτο επαγγελματισμό.
Στην Αναισθησιολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου, κυρία Φανή Κιρκή, της οποίας η συμβολή ήταν καθοριστική τόσο κατα τη διαδικασία της απινίδωσης, όσο και της βραχυχρόνιας διασωλήνωσής μου.
Στον Ιδιώτη Καρδιολόγο, κύριο Ελευθέριο Κουρούνη, του οποίου η ανταπόκριση ήταν άμεση τόσο τις πρώτες ώρες του συμβάντος αλλά και καθ´όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου.
Στο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου, κύριο Νικόλαο Φανιό και σε ολόκληρο το ΔΣ, τόσο για την εξαιρετική εικόνα που αντίκρισα στο χώρο του νοσοκομείου αλλά και για την ψυχολογική στήριξη που παρείχαν σε εμένα και την οικογένειά μου.
Στον Καρδιολόγο του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών και παιδικό μου φίλο, κύριο Εμμανουήλ Τσικούρη, για την ιατρική και ψυχολογική στήριξη καθ´όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου σε Κάλυμνο και Αθήνα.
Στον Καρδιολόγο και διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών, κύριο Σκεύο Σιδερή, για την αξιολόγηση της κλινικής μου κατάστασης.
Στην ασφαλιστική σύμβουλο της Interamerican, κύρια Ιωάννα Βούλγαρη, για την έγκαιρη ενεργοποίηση του ασφαλιστηρίου άμεσης ιατρικής βοήθειας, που είχε ως αποτέλεσμα την ασφαλή αερομεταφορά μου από την Κάλυμνο στην Αθήνα.
Στον Επεμβατικό Καρδιολόγο και διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά, κύριο Νικόλαο Πατσουράκο, για την παρακολούθηση και αξιολόγηση της κλινικής μου κατάστασης.
Στον Επεμβατικό Καρδιολόγο του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά, κύριο Γεράσιμο Γαβριελάτο, για την επιτυχή επεμβατική στεφανιογραφία.

 

Το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε σαν άνθρωποι, είναι η υγεία μας. Κάθε στόχος μπορεί να επιτευχθεί, εάν είμαστε υγιείς. Με αφορμή λοιπόν την προσωπική μου περιπέτεια θα ήθελα να παροτρύνω όλους τους συμπατριώτες μου, να μην παραμελούν τον εαυτό τους και να εντάξουν τη σωματική άσκηση και τον προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους. 

 

Τέλος πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το Βουβάλειο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, αποτελεί το δεύτερο σπίτι μας, από το οποίο καθημερινά δεκάδες άνθρωποι δέχονται πολύτιμες παροχές υγείας. Οφείλουμε λοιπόν να στηρίζουμε εμπράκτως όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου μας, αλλά και να απαιτούμε από την πολιτεία να στέκεται στο ύψος των σύνθετων υγειονομικών απαιτήσεων που έχει ανάγκη ο τόπος μας !

 

Με εκτίμηση,

Μιχαήλ Ρούσσος

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση